Opleidingen Digitale Marketing?

SEO, CRO en Social Media zijn zaken die makkelijk uit te besteden zijn. Dat zorgt er voor dat je als bedrijf kunt focussen op andere, prangende zaken. Het opbouwen van expertise door ervaring 'kost' ook zeeën van tijd. Maar sommige bedrijven hebben de mogelijkheid om mensen in hun team(s) op die cruciale punten in te zetten, ook al is dat niet hun hoofdtaak.

Zelfstudie of opleiding kiezen?

Waarom kiezen voor opleiding?

Voor bedrijven die de mogelijkheid en de mensen hebben, is het ongelooflijk interessant om een opleiding Digitale Marketing te voorzien. Onze ervaring ten dienste van hun loopbaanontwikkeling zorgt voor minder frustratie, sterkere focus en omzetvergroting. Simple as that!

Conversie optimalisatie van de website en voor de zoekmotoren is niet iets wat je middels een Youtube-filmpje, Slideshare-item of checklist kunt leren en toepassen. Het vergt tijd, onderzoeken en testen wat wel of niet werkt.
Als je van nul begint, dan is zelfstudie niet voor de hand liggend en duur in tijd. Daarom concentreren wij ons op de opleidingen SEO, CRO en Social Media. Zo kun je alvast valkuilen vermijden nog voor ze zich manifesteren.

Welke impact hebben de opleidingen?

De keuze om die zaken uit te besteden aan Digicrows of bij jouw intern, is een kwestie van visie.

Laten we het meteen duidelijk stellen: uitbesteden heeft budgetair een impact en zoiets gaat niet in 1 dag. Maar als je per Euro budget meer omzet kunt boeken, dan ben je goed bezig. Geen enkele wijze ondernemer die ons tegen zal spreken.
Als je intern voor opleiding zorgt, dan zijn je medewerkers alvast op en top bereid, want het is een meerwaarde voor hun marktwaarde en de kennis binnen jouw bedrijf. En denk vooral aan de alom bekende dialoog:
- "Wat kost het als we in opleiding en kennis investeren maar onze mensen nadien het bedrijf verlaten?"
- "Wat kost het als we dat niet doen en ze blijven?"

Cursus SEO, CRO en Social Media

Welke opleidingen bieden we aan?

Digicrows is wil de algemene kennis in de bedrijven te vergroten. Het is een prachtige gelegenheid voor de medewerkers. Zo bereiden wij deze '101'-opleidingen voor:

  • Search Engine optimalisatie
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Social Media Strategieën
  • Vissen voor leken (werktitel)

En als je kiest om alles in-house te laten gebeuren na één of meerdere opleidingen, dan kunnen wij met een gerust hart stellen: "Weer meer professionele mensen die nu echt weten waar SEO, CRO en Social Media over gaan!"

Bekijk zeker onze missie. Wij willen ons steentje bijdragen aan een internet die aansluit bij de behoeften van de bezoekers, want we zijn immers allemaal zelf klant.

To fish or not to fish...

(Je koopt niet meteen geen les aan als je op de knop hierboven klikt :-). Je komt wel op onze contact-pagina terecht voor meer informatie.)